Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δωρεάν εφαρμογή Manager (Desktop Edition)


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βασικής λογιστικής διαχείρισης, το οποίο προσφέρει αρκετά εργαλεία σε ιδιώτες και πιθανόν σε μικρές επιχειρήσεις. Προσφέρει εγγραφές εσόδων εξόδων, αναζήτησή τους χρονολογικά, αναφορά εσόδων εξόδων, αλλά και προσαρμοσμένες αναφορές, ισολογισμούς, Σύνοψη γενικού καθολικού, κινήσεις γενικού καθολικού, κατάσταση μεταβολών ιδίου κεφαλαίου, ενεργητικό, υποχρεώσεις, τραπεζικοί λογαριασμοί, κ.ά.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά προφίλ μέσα από τα μενού του και έτσι όταν το τρέχετε να έχετε για παράδειγμα τη δυνατότητα να αλλάξετε μέσα σε δευτερόλεπτα από τη λογιστική παρουσίαση της επιχείρισης στον έλεγχο των προσωπικών σας οικονομικών. 

Όμως το δυνατότερο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να το παραμετροποιήσετε σημαντικά και να το φέρετε στο επιθυμητό σημείο. Για παράδειγμα, αν δεν περιλαμβάνει στα μενού του ΦΠΑ μπορείτε σχετικά εύκολα να το προσθέσετε. Το πρόγραμμα διαθέτει εξελληνισμένο μενού και η desktop έκδοσή του είναι διαθέσιμη για Windows, Mac και Linux.

Θα το κατεβάσετε από εδώ www.manager.io

Η ομάδα του xalase

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου