Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Tα αγαπημένα κινητά των σταρ - Mε ποιες συσκευές επικοινωνούν Καρντάσιαν, Ρονάλντο και άλλοι; (EIKONEΣ- ΒΙΝΤΕΟ)



Ασφάλεια για έναν σταρ σημαίνει πολλά περισσότερα από το να έχει απλά κλειδωμένη την τηλεφωνική του συσκευή ή το αγαπημένο του τάμπλετ με έναν κωδικό. Σημαίνει προστασία από υποκλοπές, τόσο από επαγγελματίες, όσο και από ερασιτέχνες χάκερ



Η Τζένιφερ Λόρενς, η Κέιτ Άπτον, η Κιμ Καρντάσιαν, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και πολλές άλλες χολιγουντιανές διασημότητες έχουν πέσει αρκετές φορές θύματα «χάκινγκ». 

Εσείς πόσο ασφαλείς νοιώθετε στα κοινωνικά δίκτυα

Οι περισσότεροι αστέρες ψάχνουν να βρουν τις πιο ασφαλείς συσκευές προκειμένου να αλωνίζουν στα social media, να επικοινωνούν με τους fans τους και ταυτόχρονα να προστατεύουν... επιτυχώς τα προσωπικά τους στοιχεία! 
Τι συσκευές προτιμούν; Ψάξαμε τους λογαριασμούς τους στα social media και είδαμε από ποιες συσκευές τουιτάρουν: 

Το κινητό της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Τζένιφερ Λόρενς έγινε ...το πιο διάσημο στην αμερικανική σκηνή, όταν χάκερς έβγαλαν στο φως γυμνές φωτογραφίες της τις οποίες είχε τραβήξει με το κινητό της. 

O εφιάλτης της Τζένιφερ Λόρενς ξεκίνησε με τη διαρροή φωτογραφιών της από το iCloud


Η Κιμ Καρντάσιαν παρόλο που χρησιμοποιεί συσκευή iPhone, έχει πέσει παλαιότερα θύμα χάκινγκ. Το νέο της απόκτημα είναι το iPhone 6 με την φωτιζόμενη θήκη «lumeecase». 

H Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με το iphone 6


Οι ποπ σταρς φαίνεται να αγαπούν τα Blackberry. Φανατικές των BlackBerry smartphones φαίνεται να είναι η Lady Gaga και η Κέιτι Πέρυ

Ο ηθοποιός / πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια/μπόντι μπίλντερ που ακούει στο όνομα Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τουιτάρει με το iPhone του. Το ίδιο και ο ηθοποιός Ντάνι ντε Βίτο. 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ χρησιμοποιεί τα social media από ένα iPhone, ενώ ο ράπερ Snoop Dogg επιμένει στα αμερικανικά Blackberry. 

Τη διαφορά, κάνει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δεν αποχωρίζεται το smartphone ZTE Nubia Z17


Πώς μπορείτε να προστατέψετε τον υπολογιστή σας, το smartphone ή το τάμπλετ σας; Επισκεφτείτε το xalase.gr και διατηρήστε τις συσκευές σας ασφαλείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου