H διαδικτυακή υπηρεσία e-mail της Google, το Gmail, επιτρέπει στο εξής στους χρήστες της υπηρεσίας να μπλοκάρουν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα κλικ.
Τα ενοχλητικά μηνύματα πηγαίνουν στα Ανεπιθύμητα, όμως καταλαμβάνουν χώρο. Την επόμενη φορά που θα δείτε ένα νέο μήνυμα από την ίδια διεύθυνση, κάντε κλικ στο κατερχόμενο βελάκι στην κεφαλίδα του μηνύματος δίπλα στο εικονίδιο "Απάντηση". Εκεί θα βρείτε την επιλογή "Αποκλεισμός αποστολέα «x»". Όπως θα δείτε, κάθε μήνυμα από τη μπλοκαρισμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα τοποθετείται αυτόματα στα "Ανεπιθύμητα".
Για να διαγράφονται αυτόματα εντός 30 ημερών τα αναγνωρισμένα ανεπιθύμητα μηνύματα, μπορείτε από το ίδιο μενού να επιλέξετε "Φιλτράρισμα παρόμοιων μηνυμάτων" και στη δεύτερη οθόνη που θα μεταφερθείτε κάνοντας την επιλογή "Δημιουργία φίλτρου με αυτή την αναζήτηση" να ορίσετε να γίνεται "Διαγραφή". Τα μηνύματα στον φάκελο Κάδος Απορριμμάτων διαγράφονται εντός 30 ημερών.
Η ομάδα του xalase
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου