Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Vivaldi: Έτοιμος o νέος δυνατός web browser

Πριν από περίπου ένα χρόνο ανακοινώθηκε από τον ιδρυτή και πρώην CEO του Opera ο web browser Vivaldi, ο οποίος διαθέτει πολλές νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά και πλέον είναι έτοιμος και διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες, δωρεάν.

Ο νέος web browser Vivaldi εμφανίζεται υπερεξελιγμένος σε σχέση με τους άλλους web browsers που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αφού μπορεί και κάνει πολλά πράγματα χωρίς να χρειάζεται να προσθέσει κάποιο plugin, ενώ αν ποτέ χρειαστεί κάτι έξτρα, υποστηρίζει όλα όσα δουλεύουν και στον Chrome της Google.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που κάνουν τον Vivaldi να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι ότι επιτρέπει στον χρήστη να οργανώσει τις ανοικτές σελίδες σε groups, τα web panels αλλά και δυνατότητα tab tilling για να μπορεί να βλέπει πολλές σελίδες με μία ματιά.

Επίσης, διαθέτει και ενσωματωμένο εργαλείο το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να κρατήσει σημειώσεις για τις ιστοσελίδες που επισκέπτεται αλλά και να αποθηκεύει εικόνες. Τέλος, το μόνο μειονέκτημα που φαίνεται να έχει ο Vivaldi μέχρι στιγμής, είναι ότι δεν υποστηρίζει οθόνες αφής.

Η ομάδα του xalase

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου