Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ένα φύλλο χαρτί, μία οθόνη αφής

Εντυπωσιακό concept από τη Fujitsu για τη μετατροπή ενός φύλλου χαρτιού σε…οθόνη αφής!




Η Fujitsu παρουσίασε ακόμη ένα εντυπωσιακό concept που ενώνει τον ψηφιακό κόσμο με τον πραγματικό (ή το αντίστροφο αν θέλετε), καθώς πρόκειται για ένα κανονικά εκτυπωμένο φύλλο χαρτιού με "ψηφιακές ιδιότητες", όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα αναπαραγωγής video, copy-paste του κειμένου, αποθήκευση φωτογραφιών, κ.ά.!

Το σύστημα της Fujitsu μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια τις κινήσεις των δακτύλων του χρήστη σε τρισδιάστατο επίπεδο (χάρη σε έναν επιτραπέζιο βιντεοπροβολέα, μια webcam και μερικούς ειδικούς αισθητήρες) με αποτέλεσμα ο τελευταίος να έχει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τις εικόνες, το κείμενο και τα videos αγγίζοντας στα κατάλληλα σημεία.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα στους λάτρεις των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πρόσφατα επισκέφτηκα το www.xalase.gr από κοντά για ένα γενικό service του υπολογιστή μου(μοντέλο 2005)και ομολογώ ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά της ομάδας του ''xalase''. Ο Νίκος είναι άνθρωπος με μεράκι, και πάνω απ' όλα με πλούσιες και άριστες γνώσεις για το αντικείμενο ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Όσο για τις τιμές του αίναι αυτό που λέμε Value For Money!!! Εάν θέλετε σωστή και νοικοκυρεμένη δουλειά για το pc σας σε τιμή χάρισμα ....προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι έμεινες ικανοποιημένος και έφυγες από το εργαστήριο χαρούμενος.

      Διαγραφή