Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Kaspersky Antivirus Free

Το Kasperksy Free μπορεί να βασίζεται σε μία ανώτερη μηχανή ανίχνευσης ιών όμως σίγουρα έχει αρκετό ανταγωνισμό στην κατηγορία των δωρεάν anti-virus. Μία κατηγορία στην οποία υπάρχουν παραδοσιακά και δοκιμασμένα προγράμματα όπως τα Avast, AVG, Avira, Panda Free και κυρίως το Bitdefender Free, τα οποία όλα αυτά τα χρόνια έχουν εξελιχθεί και προσφέρουν όχι μόνο ανίχνευση ιών αλλά προστασία σε πολλούς τομείς. 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Kasperksy Free βέβαια η διάσημη μηχανή ανίχνευσης και αντιμετώπισης ιών, και το μεγαλύτερό του μειονέκτημα οι περιορισμένες του δυνατότητες σε άλλους επιπλέον τομείς, δηλαδή του λείπουν βασικά συστατικά που θα το έκαναν το απόλυτο δωρεάν anti-virus εργαλεία. Για παράδειγμα, δεν διαθέτει System Watcher και Application Control, τα οποία όπως θα δείτε από το μενού του είναι απενεργοποιημένα και υπάρχουν μόνο στην επί πληρωμή έκδοση του προγράμματος.

Από την άλλη το πρόγραμμα είναι αρκετά ελαφρύ σε σημείο που συναγωνίζεται τα υπόλοιπα δωρεάν προγράμματα, ενώ έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις για να το φέρετε στα μέτρα σας. Αν και δεν αποτελεί cloud εφαρμογή, έχει τη δυνατότητα να συγχρονίζει τη βάση του με το cloud της Kaspersky, ώστε να διαθέτει τις τελευταίες ενημερώσεις. Διαθέτει επίσης, ένα από τα πιο σαφή συστήματα ειδοποίησης για ιούς, το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο, και μπορεί να σταματήσει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες που προσπαθούν να μολύνουν το σύστημά σας όταν τις επισκέπτεστε. Σε γενικές γραμμές είναι ένα δυνατό πρόγραμμα, το οποίο όμως στη δωρεάν μορφή του δεν προσφέρει πλήρη προστασία του συστήματος.

www.kaspersky.com/free-antivirus

Η ομάδα του xalase

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου