Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Το "μαγικό" στυλό που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους!

Έχετε βαρεθεί τα αμέτρητα στυλό με τα διαφορετικά χρώματα; Έχετε κουραστεί από τη γκρίνια των παιδιών ότι έχασαν το μαρκαδοράκι με το αγαπημένο τους χρώμα; Τη λύση έρχεται να δώσει το πρώτο στυλό που μπορεί να γράψει με όλα τα πιθανά χρώματα που υπάρχουν στον κόσμο και που πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το "scribble" είναι μια νέα εφεύρεση που επιτρέπει κάτι μοναδικό: "Παίρνει" χρωματικές αποχρώσεις από το περιβάλλον και τις μεταφέρει στο χαρτί ή σε κάποια συσκευή κινητού. Στη δεύτερη περίπτωση λειτουργεί με τη βοήθεια μιας γραφίδας και με ένα συγκεκριμένο application, το οποίο συγχρονίζει τα χρώματα που υπάρχουν στο περιβάλλον.

Το στυλό λειτουργεί με έναν αισθητήρα χρωμάτων, ο οποίος αποθηκεύει τα χρώματα από το περιβάλλον. Όπου και αν το τοποθετήσετε, θα αναλύσει το χρώμα που έχει ακουμπήσει, θα το φιλτράρει και θα το μεταφέρει ακριβώς ολόιδιο σε χαρτί ή στην οθόνη του κινητού. 


Για παράδειγμα, αν θέλετε να πάρετε το χρώμα από το πορτοκάλι, βάζετε το στυλό κοντά στο φρούτο. Ύστερα από λίγο θα μπορείτε να γράψετε με το ακριβές χρώμα του πορτοκαλιού!

Και το στυλό και η γραφίδα λειτουργούν με μπαταρία. Το στυλό θα κοστίζει γύρω στα 150 δολάρια, ενώ η γραφίδα για ψηφιακή χρήση, κάτω από 80 δολάρια. Δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, αλλά αναμένονται σύντομα στο εμπόριο!

Η ομάδα του xalase

1 σχόλιο: